Amnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsCovid IconsCovid IconsCovid IconsCovid IconsCovid IconsCovid Icons
Actuem pels drets humans a tot el món
Blog

Nou blog d'Amnistia Internacional Catalunya

Dani Vilaró (Comunicació),

Avui estem d’estrena! Amb aquest apunt obrim el blog d’Amnistia Internacional Catalunya (AIC), nou espai de continguts des d’on donarem veu a l’activisme d’AIC i difondrem en llebgua catalana continguts d’interès d’altres seccions i estructures d’AI de fora de Catalunya com a complement a les informacions pròpies d’AIC.

En aquest espai volem reflectir el dia a dia de l’organització i seguir l’actualitat des d’una altra perspectiva on tindran preferència l’anàlisi i els testimonis sobre terreny d’investigadors i experts d’AI arreu del món.

Ens marquem alguns objectius. D’una banda, donar veu a l’essència d’AI i mostrar què passa al territori, a través de les accions dels nostres grups locals. De l’altra, també volem consolidar Amnistia Internacional com una veu experta en matèria de drets humans a Catalunya i aportar contingut de valor a l’actualitat i a la reflexió.

Aquí trobareu entre un i dos continguts setmanals: cròniques d’activisme (accions de carrer, mobilitzacions per casos individuals, recollida i entrega de firmes, actes de captació de fons amb rerefons cultural, opinions i posicionaments sobre fets de drets humans a Catalunya); entrevistes a persones (defensors i defensores de drets humans o persones externes a l’organització però que treballen amb nosaltres); i anàlisi i opinió. Pensem que tan important és saber que passen coses, com saber i entendre per què passen.

A l’apartat d’agenda podreu consultar els diferents actes previstos d’AI a tot Catalunya. A punt de fer  54 anys, a Amnistia Internacional tenim molt clar que el món pot canviar però no ho farà sol. Esperem que ens acompanyeu a partir d’ara en aquest espai, com ja ho feu a través de la web o de xarxes socials com Facebook, Twitter o Instagram. Benvingudes i benvinguts, ja podeu passar!