Amnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsCovid IconsCovid IconsCovid IconsCovid IconsCovid IconsCovid Icons
Actuem pels drets humans a tot el món

Per què incloure Amnistia Internacional en el teu testament?

Com a persona defensora dels drets humans, saps que la teva lluita és una carrera de fons. Si mires cap enrere, comprovaràs que -malgrat les dificultats- hem aconseguit grans fites gràcies al compromís de persones com tu.

Des del 1961, la nostra feina ha contribuït al fet que desenes de països hagin abolit la pena de mort i la tortura, milers de presos i preses de consciència hagin estat alliberats, o que s'hagi evitat la lapidació de moltes dones al Sudan, l'Iran i Nigèria. Hem aconseguit que personatges com Pinochet, Charles Taylor, Omar al Bashir o Alberto Fujimori hagin estat portats davant la justícia, o que la majoria de països voti a Nacions Unides a favor d'un Tractat sobre comerç d'armes que tingui en compte els drets humans, un èxit històric que salvarà moltes vides. També hem donat veu i protecció amilers de persones perseguides per raons de sexe, ètnia, ideologia o religió.

Per tot això, podem estar orgullosos, però no satisfets. Si mires cap endavant, veuràs que queda molt per fer. Al món segueix havent-hi execucions, tortures, persecucions, discriminació i abús de poder. I per desgràcia, aquestes injustícies seguiran existint quan tu ja no hi siguis.

Per això volem demanar-te una cosa: inclou Amnistia Internacional en el teu testament. D'aquesta manera, la teva lluita viurà sempre, i gràcies a tu existirà un futur en el qual tothom respecti els Drets Humans. Pensa-ho. I abans de decidir-te, informa't bé. Descobriràs que deixar part de la teva herència o fer un llegat és molt més fàcil del que creus i que pot fer-se sense afectar els interessos dels teus hereus.

No permetis que les teves idees s'apaguin. Quan la teva veu calli, els teus ideals poden seguir amb la mateixa força i coratge lluitant contra la pena de mort, la tortura i per la igualtat de tots els éssers humans.

Contacte

Truca al 93 209 35 36 o bé escriu per correu electrònic a info@amnistiacatalunya.org i t'informarem sobre herències i testaments solidaris.

La dona i el pare de Kenneth Foster s'abracen en conèixer que es commutava la seva pena de mort a Texas (EUA), un dels casos pels quals va treballar Amnistia Internacional.

Quan inclous Amnistia Internacional en el teu llegat i testament solidari, els teus hereus són tots aquells éssers humans que pateixen discriminació, persecució, tortura o pena de mort al món.

Pots comunicar-te amb nosaltres per telèfon (93 209 35 36) o bé per correu electrònic a info@amnistiacatalunya.org. Estem a la teva disposició per a facilitar-te informació sobre herències solidàries de manera confidencial.

Prendre la decisió de deixar un llegat en favor d’Amnistia Internacional és un afer molt personal, i l’hem de tractar en persona.