Amnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsCovid IconsCovid IconsCovid IconsCovid IconsCovid IconsCovid Icons
Actuem pels drets humans a tot el món

A Amnistia Internacional necessitem gent com tu

Som una organització d’activistes, que lluitem i defensem els drets humans de totes les persones arreu del món. Més de 2.200 persones participen a grups d’activistes arreu de l’Estat espanyol, i més de 1.300 persones ho fan de forma individual al seu entorn per portar les campanyes pels drets humans més lluny.

Als seus pobles i ciutats, a les universitats, als seus llocs de treball… Les activistes fan una feina molt diversa: organitzen accions de mobilització, activitats de sensibilització i conscienciació (com tallers, xerrades, debats o exposicions); treballen pels drets humans, convertint missatges d’odi en esperança; recullen suports per pressionar governs i autoritats i aconsegueixen aliances amb altres entitats per ser més fortes; entre d’altres.

Sense el seu suport, la nostra feina no seria possible.

Vols ser activista d’Amnistia Internacional Catalunya?

  • Col·labora com i quan tu vulguis. De forma regular o puntual, presencial o online, en grup o individualment. El nostre activisme és flexible!
  • Aporta el millor de tu. Pots fer tasques específiques (comunicació, incidència política, educació en drets humans, aliances amb altres ONG, art...) o participar en el disseny i la implementació d’accions de sensibilització i mobilització.
  • Dedica el temps que puguis. Des d’1 hora al mes fins a 2 o 3 hores a la setmana. Tu tries el teu nivell de compromís i dedicació!
  • Participa directament de les campanyes d’Amnistia Internacional. Nosaltres posem les nostres investigacions i t’oferim formació i propostes de mobilització. Les activistes les fan realitat al seu entorn!
  • Millora la vida de milers de persones arreu del món. Amb l’activisme, lluites per garantir els drets humans de persones amb noms i cognoms de tot el món.

Per la nostra part, farem tot el possible per tal que el teu activisme sigui una experiència enriquidora i plena d’aprenentatges!>