Actuem pels drets humans a tot el món

Grup de Guerrilla: Acció directa pels drets humans

Obrim un nou grup d'activistes per a joves a Amnistia Internacional! Es tracta del Grup de Guerrilla, una nova manera de fer-se activista per a totes aquelles persones joves que vulguin col·laborar de manera puntual: assistir a manifestacions amb nosaltres, participar d’accions concretes, etc.

No tens temps per integrar-te dins un grup d’activistes però vols passar a l’acció? Si tens menys de 30 anys, aquest és el teu espai!

Com funciona?

Primer de tot caldrà que et sumis al canal de Telegram del Grup de Guerrilla. És un canal públic on anirem informant de les diferents accions que durem a terme.

Per a cadascuna de les accions, crearem un nou grup específic, en aquest cas privat, on informarem dels detalls més concrets de l’acció. En aquest grup només hi entrareu aquelles persones que tingueu disponibilitat i intenció de participar durant el dia de l’acció. Un cop hagi acabat l’acció, esborrarem el grup privat.

Quin compromís es necessita?

Per formar part del Grup de Guerrilla no cal comprometre’s a res. Aniràs rebent les informacions i propostes d’accions a través del canal de Telegram i només si ho vols, t’hi apuntaràs. Això sí, si et compromets a assistir a una acció, si us plau, no ens deixis penjats!

+ Si necessites més informació, posa’t en contacte amb nosaltres a area.activisme@amnistiacatalunya.org.