Actuem pels drets humans a tot el món

Buscar

Autoritat Palestina: Segrests a mans de palestins armats

22/8/05 - Amnistia Internacional demana a l'Autoritat Palestina que porti a terme una investigació independent sobre el segrest de Mohammed al-Ouati.

amnistia amni, 

Amnistia Internacional demana a l'Autoritat Palestina que porti a terme una investigació independent sobre el segrest de Mohammed al-Ouati, de doble nacionalitat francesa i algeriana, que acaba de ser alliberat després d'haver estat segrestat per palestins armats el 14 d'agost i haver romàs captiu durant nou dies.

 

Mohammed al-Ouati, tècnic de so de la cadena de televisió France 3, va ser segrestat per palestins armats a Gaza el 14 d'agost. Ha estat la víctima més recent de segrest a mans de grups armats palestins a la franja de Gaza. Encara que tots els segrestats en les últimes setmanes van ser alliberats sans i estalvis al cap d'unes hores, Mohammed al-Ouati ha romàs captiu nou dies. De moment no s'ha rebut cap informe que indiqui que hagi estat sotmès a maltractaments, i es desconeix quin grup va ser responsable del seu segrest.

 

Amnistia Internacional demana a l'Autoritat Palestina que investigui tots els altres segrests tant de ciutadans estrangers com de palestins perpetrats per palestins armats a la franja de Gaza durant les últimes setmanes, i que garanteixi que els responsables són processats.

 

(22/08/2005)