Actuem pels drets humans a tot el món

Activitats i mobilització a Catalunya al voltant del 10 de desembre, Dia Internacional dels Drets Humans

El 10 de desembre és el Dia Internacional dels Drets Humans. Es commemora el 73è aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans (DUDH)i des d’Amnistia Internacional es vol aprofitar la data per cridar l'atenció sobre la situació de sis persones, els drets humans de les quals estan sent atacats i celebrar diferents accions i activitats.

Aquestes són les activitats previstes a Catalunya entre el 9 i el 17 de desembre:

BADALONA / SANTA COLOMA DE GRAMENET

Dijous 09/12 a les 18h a La Ciba (Pl. de la Vila, 1, Santa Coloma de Gramenet): projecció del documental "Room without a view" i col·loqui posterior sobre el Líban amb el periodista Oriol Andrés.

ANOIA

Divendres 10/12 a les 18h a la Plaça de Cal Font d’Igualada: recollida de signatures pels casos.

TARRAGONA

Divendres 10/12 de 10 a 18h a Rambla Nova: recollida de signatures pels casos individuals i de la campanya #MésControl sobre l’actuació policial a Catalunya.

SABADELL

Divendres 10/12
- Xerrada de l'advocada i defensora de drets humans, Czarina Musni, de Filipines, a l'IES Agustí Serra.

CERDANYOLA / SANT CUGAT DEL VALLÈS

Divendres 10/12 a les 9h, xerrada de Dani Vilaró, portaveu d’Amnistia Internacional Catalunya, a alumnes de 4art d’ESO de l’Escola Ramon Fuster (Bellaterra, Cerdanyola del Vallès)

Divendres 17/12 a les 19h a l’Ateneu Santcugatenc (Av. de Gràcia, 16, Sant Cugat del Vallès). Xerrada de l'advocada i defensora de drets humans Czarina Musni (Filipines).

PENEDÈS i GARRAF

Dissabte 11/12 Participació a la Fira de comerç just i entitats solidàries de Sitges, a la plaça de Catalunya. A les 12h projeció del documental "18 + 1" sobre menors estrangers no acompanyats, de Talaia (presentació a càrrec d'activistes d'AIC) a la biblioteca Josep Roig Raventós. Exposició sobre Drets Econòmics, Socials i Culturals "Exigeix Dignitat".

Dilluns 13/12 de 9 a 14h, recollida de signatures pels casos inviduals del 10D. Fira Artesana de Santa Llúcia de Gelida: Passeig Rosell i Massana.

TERRASSA

Divendres 17/12 a les 12:30h al Col·legi d'Advocats de Terrassa (C/ Gabriel Querol, 21, Terrassa). Xerrada de de l'advocada i defensora de drets humans Czarina Musni (Filipines).