Amnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsCovid IconsCovid IconsCovid IconsCovid IconsCovid IconsCovid Icons
Actuem pels drets humans a tot el món

Nova edició d'IMPACTE!, Festival de Cinema i Drets humans, amb Amnistia Internacional com a organització col·laboradora

  • Del 9 al 28 d'abril presencialment a Barcelona, Lleida i Reus, i en línia a la plataforma Filmin i al web del Festival.
  • El tema central de la quarta edició del festival és el dret a la pau.

Amb el tema central del dret a la pau, les pel·lícules del festival abordaran qüestions com els conflictes de Palestina i Ucraïna, la memòria històrica, la violència de gènere, la migració i la xenofòbia, entre altres.

Els Cinemes Girona a Barcelona tornaran a ser la seu principal de la quarta edició d'IMPACTE!, que acollirà la totalitat de la programació, del 9 al 14 d’abril, mentre que una selecció de pel·lícules es podrà veure a Lleida (ScreenBox) i Reus (Centre de Lectura) al llarg de les tres setmanes del Festival. Del 15 al 28 d'abril podrà veure’s una selecció de llargmetratges a Filmin, i tots els curts des del web impactefilmfest.cat, d’on sortirà el Premi al Millor Curtmetratge d’IMPACTE! 2024, per votació dels internautes.

S'hi projectaran un total de 40 pel·lícules de 24 països (23 llargmetratges i 17 curtmetratges). El festival també comptarà amb un seguit d'activitats paral·leles, debats i taules rodones que s'anunciaran pròximament.

+ Podeu consultar la programació del festival Impacte des d'aquest enllaç