Amnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsCovid IconsCovid IconsCovid IconsCovid IconsCovid IconsCovid Icons
Actuem pels drets humans a tot el món

Estats Units: Amb l'execució número 1.000, la loteria de la mort arriba a límits vergonyosos

  • 28/11/05 - Des del 1976, quan la Cort Suprema va restablir la pena de mort, l'Estat ha matat en nom de la justícia gairebé un miler de persones.
amnistia amni,
Estats Units: Amb l'execució número 1.000, la loteria de la mort arriba a límits vergonyososUn guàrdia de presons treu un home d'una cel?la. El duu per un passadís fins a la cambra d'execucions, on, en presència de testimonis, el pres és enverinat i mor. Els testimonis tornen a casa seva, molts d'ells traumatitzats ja per sempre. Les autoritats de la presó que han participat directament en aquesta forma d'acabar amb una vida humana també estan traumatitzades. Els periodistes escriuen articles sobre l'home al qual s?acaba de matar davant d'ells. Els funcionaris desallotgen la sala fins a la pròxima vegada.