Amnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsCovid IconsCovid IconsCovid IconsCovid IconsCovid IconsCovid Icons
Actuem pels drets humans a tot el món

Brasil: Les autoritats han d'esforçar-se per trobar Dom Phillips i Bruno Pereira

© Victoria Jones / PA via AP

En resposta al fracàs de les autoritats brasileres per localitzar el periodista britànic Dom Phillips i Bruno Pereira, expert brasiler en Pobles Indígenes, gairebé quatre dies després que van desaparèixer en un àrea remota de la selva amazònica, Erika Guevara Rosas, directora per les Américas d'Amnistia Internacional, ha afirmat:

"Les autoritats brasileres no han de perdre ni un segon més en la recerca de Dom Phillips i Bruno Pereira. Instem el president Bolsonaro a desplegar tots els recursos disponibles per trobar-los amb vida. Cada segon podria resultar clau per portar-los de tornada fora de perill amb els seus éssers estimats".

"També fem una crida a les autoritats peruanes i colombianes perquè despleguin urgentment equips de recerca i rescat a les seves respectives regions que limiten amb l'àrea de Brasil on van desaparèixer Dom i Bruno. La cooperació internacional és més vital que mai en situacions de crisis com aquesta".