Amnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsCovid IconsCovid IconsCovid IconsCovid IconsCovid IconsCovid Icons
Actuem pels drets humans a tot el món

10D: Activitats dels grups d'AIC pel 75è aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans

Aquest 10 de desembre se celebra el 75è Aniversari de la Declaració Universal de Drets Humans, una gran oportunitat per a reflexionar sobre el que ha significat aquesta “Constitució de la Humanitat” per a la pròpia humanitat i, sobretot, mirar cap al futur i que esdevingui un instrument útil per mostrar realitats concretes de violacions i abusos als drets humans i el coratge i la valentia d'aquella part de la societat civil que els defensa i protegeix a tot el món.

Al voltant d'aquell dia, des d'avui mateix, des d'Amnistia Internacional volem cridar l'atenció sobre la situació de persones de diferents llocs del món els drets humans que estan sent atacats i pressionar perquè es posi fi a aquests abusos. També per sensibilitzar sobre drets humans.

Activitats previstes dels grups d'activistes a Catalunya

Penedès

Divendres 1/12/23 a les 19h
Vinseum (Plaça de Jaume I, 1, Vilafranca del Penedès)
Acte commemoratiu del 75è aniversari de la Declaració dels Drets Humans. El periodista hispano-britànic John Carlin i Alfonso López, expresident d’Amnistia Internacional Catalunya i Espanya, protagonitzaran una conversa oberta sobre la situació actual dels drets humans al món. L'acte es clourà amb l'actuació del Trio Albinoni, dirigit per Montse Rios, amb Adrian Ibáñez, clarinet, Àsia Martínez, violoncel, i Gerard Ferret piano, de l'Escola Municipal de Música M. Dolors Calvet.

Dissabte 16/12/23 a les 18h
Auditori Miramar (Sitges)
Acte commemoratiu del 75è aniversari de la Declaració dels Drets Humans. El periodista hispano-britànic John Carlin i la periodista Anna Grimau, en conversa oberta sobre la situació actual dels drets humans al món. Presenta: Anna Hernàndez (Sitges Solidari)

Terrassa

Dissabte 2/12/23 d'11h a 13h
Plaça del Progrés
Recollida de signatures pels casos de la campanya i de postals “Regala tus palabras”.

Tarragona

Diumenge 10/12/23 a les 18h
Rambla Nova
Taula informativa i recollida de casos de la campanya dins la III Setmana dels Drets Humans de Tarragona.

Pla de Llobregat

Dilluns 11/12/23 a les 19h
Amb motiu dels 75 anys de la Declaració Universal dels Drets Humansm (DUDH), lectura d'articles de la Declaració a la Plaça de la Vila (Molins de Rei)

Badalona-Santa Coloma

Dimarts 12/12/23 de 8 a 13h
Institut Turó d’en Caritg (Badalona)
Presentació dels casos de la campanya i recollida de signatures a i acte de cloenda amb la lectura de la DUDH.

Cerdanyola-Sant Cugat

Dijous 14/12/23 a les 19h
Cal Temerari (Sant Cugat del Vallès)
Projecció del documental “Obrint Europa” amb col·loqui posterior amb Carlos Domènech, director.

Barcelona-L'Hospitalet

Diumenge 17/12/23 d'11 a 13:30h
Rambla del Poblenou, 37-39
Recollida de signatures pels casos de la campanya.