Amnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsAmnesty IconsCovid IconsCovid IconsCovid IconsCovid IconsCovid IconsCovid Icons
Actuem pels drets humans a tot el món
Blog

Assemblea General: Ens trobem a Sitges l’1 d’abril?

Quim Ruiz - Secretari del Comitè Executiu d’AIC,

Quan anava a començar a escriure aquest article, dubtava sobre quina extensió havia de tenir. He consultat un precedent meu de l’any passat... que ja intentava animar a assistir a l’Assemblea General. Tot sigui dit, amb un èxit relatiu! Però m’han demanat que torni a provar-ho.

Potser ja heu assistit a altres Assemblees Generals d’AIC i ja sabeu de què va. Si no, aquí van tres arguments.

El primer, el lloc. Al Centre Cultural Miramar, al bell mig del centre històric de Sitges. Aprofiteu, qualsevol excusa és bona per passar-s’hi. Quan acabem, encara tindreu un estona per a un passeig.

El segon, el contacte humà amb altres persones que comparteixen valors i accions. Crec que la pandèmia ha revaloritzat la presencialitat. Las teleconferències són un gran avenç respecte la incomunicació o la trucada telefònica, però no hi ha res com ser al lloc! A més, tindrem dues hores per dinar, relaxar-nos, xerrar i riure. El tercer i últim, però el més important (“last but not last”): és l’acte anual més important en la governança d’AIC. Començarem presentant una experiència concreta i local, relacionada amb els Drets Humans. Repassarem el que hem fet el 2022 i el que farem el 2023, els comptes i el pressupost.

També escollirem persones per a omplir les vacants al Comitè Executiu (5 vocalies), al Comitè d’Arbitratge (2) i al de Control i Assessorament Financer (3). Fins ara, no s’ha presentat cap candidatura. La Comissió Preparatòria de l’Assemblea (CPA, ja tocava alguna sigla!) ha prolongat el termini de presentació de candidatures fins el mateix dissabte, 1 d’abril, a les 12h. Si us feia por o mandra presentar-vos per escrit o en vídeo (això segon, ho entenc!), podreu fer-ho en viu i en directe! Participar d’algun òrgan de la nostra governança és una experiència enriquidora: paga la pena viure-la (almenys) un cop a la vida!

No m’allargo més. Si sou socis/es de l’organització i ja us heu inscrit, gràcies i a reveure aviat. Si no, encara hi sou a temps. Podeu fer-ho presencialment allà mateix. Però, sobretot si us quedeu a dinar, millor que ho feu abans del 28 de març des d’aquí. Si teniu cap dificultat per fer-ho en línia, podeu trucar al 93 209 35 36.

Recordeu: dissabte, 1 d’abril, des de les 10 del matí a Sitges. Fins llavors.