AI Catalunya
Grup d'educació
principal
objectius
materials
recursos
temes
documents
contacte
mapa
> principal > temes > xerrades > info membres d'AI > model
 Xerrades sobre Amnistia Internacional
--Aquesta informació amplia i complementa la informació general sobre xerrades.
--Índex de la informació complementària.

Model de xerrada


El model de xerrada següent (adreçada a nois i noies de més de 14 anys) és només un exemple de com utilitzar alguns dels recursos que hem destacat en aquesta guia. Així doncs, és simplement orientatiu. Naturalment la xerrada ha de ser més llarga, aquí només recollim el tipus de casos fets servir, la forma de presentar-los i la utilització de recursos com les fotos o les cartes.
En aquest cas pressuposem el marc més desfavorable pel que fa als recursos, que no hi hagi aparells de vídeo ni canó per projectar presentacions. Les imatges utilitzades es presentarien ampliades, en format cartell, segons les possibilitats. Si es pot disposar de mitjans audiovisuals, llavors naturalment les coses són més fàcils.

Notes: Si vols fer servir la foto de l'Iqbal i l'acudit de la ploma en la teva xerrada, t'ho pots descarregar en format PDF, per tal de poder-ho imprimir en un format gran (només et cal deselecionar l'opció "encaixar a la finestra" al menú d'imprimir de l'Acrobat perquè et surti ampliat segons les possibilitats de la impressora que tinguis).
--Foto de l'Iqbal Masih.
--Acudit de "Armes de l'enemic", de Plantu.
Pel que fa a la carta que hem posat de mostra, és millor que portis la fotocòpia d'una carta original, per exemple sobre el cas que treballi el teu grup, i així a més et permet introduir aquest tema.
Si parles de l'Iqbal Masih, recorda que pots esmentar la proposta didàctica "Les catifes voladores", basada en el seu cas.torna a l'inici