AI Catalunya
Grup d'educació
principal
objectius
materials
recursos
temes
documents
contacte
mapa
> principal > temes > grup d'alumnes
Grup d'Alumnes pels Drets Humans
índex
definició
objectius
metodologia
tasques
estructura
propostes
  Índex
Informació relacionada: Escoles pels drets humans

El  Grup d'Alumnes pels Drets Humans és un projecte d'educació alternativa per estudiants de 12 a 18 anys de qualsevol centre docent.
La seva formació té com a objectiu crear un espai de difusió i iniciació en l'activisme dels drets humans adreçat a tot  l´alumnat del centre, tot fomentant un treball, tant d'alumnes com de professors, en l'àmbit de la pau i els drets humans.


--El projecte "Grup d'alumnes pels drets humans" va ser pensat de cara a l'educació formal (es va estrenar com a experiència pilot el curs 1999-2000 als Maristes de Rubí).
--Tanmateix, la idea general es pot aplicar també en l'àmbit de l'educació no formal, ajustant-ne allò que es consideri oportú.
--En els dos casos, la proposta adjunta es pot adaptar a les diferents circumstàncies i possibilitats de cada centre, grup o col.lectiu, modificant-la i enriquint-la amb les aportacions que es considerin indicades. Agrairem la informació sobre qualsevol experiència en aquest sentit, de cara a tenir-la en compte en futures revisions d'aquesta proposta.
--Una experiència semblant: El GAS (Grup d'Accions Solidàries). IES Santa Eulàlia, Hospitalet de Llobregat

torna a l'inici