Principal > Recursos > Formació > Cursos conjunts

Curs conjunt amb la UOC / Curs conjunt amb la UB

Amb motiu de la introducció de l'assignatura Educació per a la ciutadania i els drets humans, Amnistia Internacional Catalunya, mitjanjant el Grup d'Educació, el 2006 va arribar a un acord amb la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) per a impartir un curs virtual conjunt amb el propòsit de facilitar la formació de les persones docents que haurien d'impartir la nova asignatura. Aquest curs va tenir una molt bona acollida, i se'n van fer cuatre edicions (2006, 2007, 2008, 2009).

Posteriorment, a causa de la dificultat per renovar l'acord amb la UOC, es va decidir buscar un acord amb la Universitat de Barcelona (UB), per tal de dur a terme un nou curs, adaptat a les circumstàncies del pas del temps i les diferents necessitats formatives del moment (2013, 2014, 2015).

 

Curs conjunt amb la UOC (2006, 2007, 2008, 2009)

Educació per a la ciutadania i els drets humans


Informació de la presentació del curs

Amnistia Internacional Catalunya i el Campus per la Pau i la Solidaritat de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) s'uneixen per a utilitzar la seva experiència contrastada, tant en el camp de la lluita pels drets humans i la seva difusió (Amnistia Internacional) com en el camp de l'ensenyament superior en línia (UOC). 

El curs d'especialització en línia d'Educació per a la ciutadania i drets humans inclou l'educació en drets humans, així com els valors de la ciutadania. 

L'objectiu principal és formar docents, especialment el professorat que fa classes de la matèria d'Educació per a la ciutadania i drets humans que estableix la LOE, tant en educació primària com en ESO i batxillerat. D'altra banda, aquest curs també es dirigeix a totes les persones interessades en el camp dels drets humans i la seva difusió. 

Amnistia Internacional ha reclamat durant anys la necessitat de formació del professorat en educació en drets humans perquè transmeti els valors propis d'aquesta matèria. El curs d'especialització d'Educació per a la ciutadania i drets humans és una oportunitat per a aconseguir sòlids coneixements en aquest àmbit tan important.

Durada: 30 hores / Idioma: Castellà

> Materials del curs

 

Curs conjunt amb la UB (2013, 2014, 2015)

Cultura, drets humans i activisme


Característiques del curs

Curs d'extensió universitària. Durada: 30 hores. Idioma: Castellà. Materials: adaptació dels materials dels cursos amb la UOC.

 

.


torna a l'inici