AI Catalunya
Grup d'educació
 CATALÀ > pàgina principal  ESPAÑOL > página principal
4 Propostes Didàctiques 4 Propuestas Didácticas
 Una postal, una vida  Una postal, una vida
Alguns exemples. >> índex d'exemples i casos Algunos ejemplos. >> índice de ejemplos y casos
IES Ramon Casas
2005
Palau-solità i Plegamans (Barcelona)
- L'IES Ramon Casas va ser un dels centres que va dur a terme l'activitat Una postal una vida l'any 2005, a rel de la proposta que va fer arribar el Grup d'Educació d'Amnistia Internacional Catalunya, amb motiu del Dia Internacional dels Drets Humans, a tots els centres d'ensenyament catalans.
- S'oferia als centres diferents casos per actuar, perquè escollissin el que preferissin. A l'IES Ramon Casas van triar el cas dels infants soldat a la República Democràtica del Congo. Un cop elaborades les cartes i postals, les van enviar a la ambaixada de Madrid.
- La proposta "Una postal una vida", en català i en castellà, està disponible tot l'any a Internet, permanentment actualitzada.
- El IES Ramon Casas fue uno de los centros que llevó a cabo la actividad Una postal una vida en el 2005, a raíz de la propuesta que hizo llegar el Grup d'Educació d'Amnistia Internacional Catalunya, con motivo del Día Internacional de los Derechos Humanos, a todos los centros de enseñanza catalanes.
- Se ofrecía a los centros distintos casos para actuar, pudiendo escoger el que prefirieran. En el IES Ramon Casas optaron por el caso de los niños soldado de la República Democrática del Congo. Una vez elaboradas las cartas y las postales, las mandaron a la embajada de Madrid.
- La propuesta "Una postal una vida", en catalán y español, está disponible durante todo el año en Internet, permanentemente actualizada.

retorn - retorno