Logo de Amnistia Internacional
CABECERA
CONTENIDO

Calendari 2015

Calendari 2015

Podeu aconseguir més informació sobre l'activisme a Amnistia Internacional i les diferents possibilitats des de: www.gentecomotu.org

Per a més informació, pots enviar un correu electrònic a: info@amnistiacatalunya.org

>Consulteu l'AGENDA per a altres actes d'AIC al territori

Inici  Sessions Informatives

Sessions Informatives
Vols ser activista d'AI? Periòdicament organitzem sessions informatives a la nostra oficina

Busquem gent com tu!

Si vols col·laborar en la defensa dels drets humans
amb nosaltres però no tens clar què fem exactament o quines són les opcions per ajudar-nos, aquesta és la xerrada informativa que busques.

Periòdicament organitzem sessions informatives sobre què és, què fa i com treballa Amnistia Internacional.

Parlarem de les nostres campanyes contra la pena de mort, la tortura, la impunitat, la desigualtat i les discriminacions, la violència de gènere o la situació de les persones migrants i demandants de refugi i asil, entre d'altres.

Parlarem de les fites que hem aconseguit, com que el món avanci cap a l'abolició de la pena de mort o el tractat per regular el comerç d'armes.

Parlarem de reptes, dels objectius que encara ens mouen per aconseguir un món on cada cop més persones gaudeixin dels drets humans.

Si vols formar part d'algun dels grups locals o equips d'AIC, si vols ser una persona col·laboradora en moments en què necessitem reforços puntuals, si ets una persona experta en algun tema i vols assessorar-nos quan calgui o bé si vols associar-te per ajudar-nos a mantenir la nostra independència econòmica, la base de la nostra feina, aquesta és la teva oportunitat de saber-ne més.

>> Pots informar-te'n escrivint un correu electrònic a: info@amnistiacatalunya.org

>> Més informació sobre les formes de col·laborar i les formes d'activisme

I a les xarxes socials