Logo de Amnistia Internacional
CABECERA
CONTENIDO

ENS DONES UN COP DE MÀ?

ENS DONES UN COP DE MÀ?


Associa't

Fes-nos més forts per posar fi als abusos de drets humans

Fes un donatiu

Ajuda'ns a seguir treballant des de la independència econòmica

Visita la botiga virtual

Regala o compra els nostres articles

Deixa un llegat

Assegura't que els teus principis continuaran sent defensats

Inici  Qui som  Els nostres objectius

Els nostres objectius
Acció d'acroioga amb motiu del Dia Internacional per l'eradicació de la violència contra dones i nenes (novembre 2011)

El nostre objectiu és realista: volem canviar la vida de moltes persones!  Volem que totes les persones gaudeixin dels drets recolits a la Declaració Universal de Drets Humans; que siguin una realitat per a més persones arreu del món.

I sabem que això és possible. Activistes d’arreu del món ho han demostrat oposant resistència als qui soscaven els drets humans i demanant responsabilitats als qui estan en el poder.

Els nostres principals objectius i àmbits de treball són:

  • Defensar els drets i la dignitat de les persones empobrides, denunciant les violacions de drets humans que causen o agreugen la pobresa, i fent que els seus responsables rendeixin comptes davant la justícia.

  • Defensar les persones migrants, sol·licitants d’asil, refugiades, desplaçades o víctimes de tràfic, augmentant-ne la protecció legal i física, i garantint que no se’ls nega el seu dret a l’educació, a la salut o a l’habitatge.

  • Treballar per l’enfortiment de la justícia nacional i internacional, i pel dret a la veritat, la justícia i la reparació de les víctimes que hagin patit detenció arbitrària, judicis injustos, desaparicions forçades, execucions extrajudicials o violència de gènere.

  • Defensar les persones de la violència a mans dels Estats (policies, exèrcits, etc.) i també d’altres actors (grups armats, empreses, etc.), i treballar perquè es protegeixi eficaçment la població civil abans, durant i després dels conflictes.

  • Lluitar per aconseguir el control efectiu del comerç d’armes  i impedir que acabin en mans de qui viola els drets humans.

  • Treballar per l’abolició total de la pena de mort a tot el món, i perquè es compleixi la prohibició absoluta de totes les formes de tortura i d’altres tipus de maltractament.

  • Protegir el dret de les persones a la llibertat d’expressió i a no patir cap tipus de discriminació. Aconseguir que els presos i preses de consciència siguin posats en llibertat i protegir els defensors i defensores dels drets humans, és a dir, aquelles persones que denuncien abusos a qualsevol país, en moltes ocasions posant en risc la seva pròpia vida.

I a les xarxes socials