Logo de Amnistia Internacional
CABECERA
CONTENIDO

Memòria Anual

Consulteu l'última memòria anual en PDF

>> Memòria d'actvitats 2011


 

 

Inici  Qui som  AI Catalunya

AI Catalunya

Què fem a Catalunya

Una de les darreres campanyes d'AIC: que la crisi a Catalunya NO esdevingui una crisi de drets humans. Els drets humans NO es retallen


Amnistia Internacional Catalunya (AIC)
és una associació sense ànim de lucre que forma part de la Secció espanyola d'Amnistia Internacional com a estructura federada.

AIC contribueix, dins del seu àmbit d'actuació (Catalunya), a les estratègies i objectius proposats per l'organització, per promoure el respecte dels drets humans arreu del món.

AIC, els Grups locals i les diferents estructures de l'organització a Catalunya organitzen cada any desenes d'actes públics (xerrades, concentracions, recollides de signatures i actes de carrer).

AIC col·labora amb els Secretariats estatal i internacional en l'elaboració d'informes i el treball reactiu i de seguiment de denúncies sobre violacions i abusos als drets humans a Catalunya.

A més, es duen a terme accions d'incidència en els òrgans de decisió política (Generalitat, Parlament, ens locals) i de promoció i educació dels drets humans en tots els àmbits.

I a les xarxes socials