Logo de Amnistia Internacional
CABECERA
CONTENIDO

Inici  Notícies  Noticies

Noticies
Països. 16-03-17
EUA: la proposta de pressupost del president Trump és un camp de mines per als drets humans
Haz clic para ampliar


En resposta a la proposta de pressupost federal del president Trump, la directora executiva d'Amnistia Internacional Estats Units, Margaret Huang, ha fet la següent declaració:
 
"Amb aquesta proposta, el president Trump està demanant al Congrés que assigni fons per aixecar un mur a la nostra frontera sud, tancar més sol·licitants d'asil encara i ampliar les forces armades del país. En comptes de lideratge en matèria de drets humans, el que transmet el missatge del president Trump a la resta del món és indiferència i hostilitat.
 
"El president no només tanca així la porta als qui més necessiten la nostra ajuda, sinó que a més retira l'ajuda i les obligacions exteriors dels Estats Units en general. Retallar fons a les Nacions Unides i als organismes que reben el seu suport suposarà acabar amb l'ajuda al desenvolupament, els programes humanitaris i les missions de manteniment de la pau en països on milions de vides corren perill. La negativa absoluta de l'administració Trump assumir el lideratge en matèria de drets humans és vergonyosa i tindrà conseqüències globals".


I a les xarxes socials