Actuem pels drets humans a tot el món

Buscar

Turquia: el president d'Amnistia Internacional, alliberat després de més d'un any empresonat

Després de la posada en llibertat del president honorífic d'Amnistia Internacional Turquia, Taner Kilic, que ha passat més de 14 mesos entre reixes, Kumi Naidoo, nou secretari general d'Amnistia Internacional, ha manifestat:

"Ens entusiasma la notícia. Ens ha portat més d'un any de campanya i lluita arribar aquí, però finalment Taner ha estat posat en llibertat i està de tornada, sa i estalvi, en braços de la seva dona i filles".

"No obstant això, sota els somriures d'alegria i alleujament, hi haurà dolor, ràbia i una fèrria determinació. Dolor per totes les coses que Taner s'ha perdut durant el seu empresonament cruel. Ràbia perquè els càrrecs infundats contra ell i els 10 d'Istanbul no s'han retirat. I determinació de continuar amb la nostra lluita pels drets humans a Turquia i per l'alliberament de totes les persones que han estat empresonades injustament en aquesta cruel repressió".

"Avui ens prenem un respir per celebrar-ho, però demà mateix la nostra lluita continuarà, amb les noves forces que ens dóna l'exemple del propi Taner: un home que coneix la importància dels drets humans i està disposat a dedicar la seva vida a defensar-los.?