Actuem pels drets humans a tot el món

Buscar

Amnistia Internacional llança la campanya "Que la guerra solo sea un juego" de la mà de coneguts 'gamers'

Captura de pantalla del vídeo del 'gamer' iTownGamePlay

  • L'objectiu de la campanya és mobilitzar contra les atrocitats de la guerra al Iemen.
  • Participen en la campanya els gamers iTownGamePlay, Infuser, Rumi AsecaS, Buck Fernandez i Caramelo, que sumen més de 13 milions de seguidors en xarxes socials.
  • La campanya coincideix amb el llançament del darrer lliurament del joc de guerra online més venut de la història.

Coincidint amb el llançament mundial del nou lliurament d'un conegut joc de guerra online, Amnistia Internacional ha llançat una campanya de mobilització contra les atrocitats a la guerra del Iemen. Sota el lema "Que la guerra solo sea un juego", coneguts gamers com iTownGamePlay, Infuser, Rumi AsecaS, Buck Fernandez i Caramelo han llançat als seus canals un seguit de vídeos que comencen amb el que podria ser un test (gameplay) d'un joc. No obstant això, la peça acaba revelant-se com les imatges reals d'un conflicte armat, i no pas d'una partida. Els propis jugadors han locutat el vídeo com si fos una partida real destacant-ne el "realisme" de gràfics i so.

La guerra al Iemen ha deixat fins avui més de 6.000 civils morts, 50.000 persones ferides i més de 22 milions que necessiten ajuda humanitària. Amnistia Internacional fa campanya perquè les parts en conflicte respectin la població civil i no cometin crims de guerra, i perquè el Govern espanyol aturi les transferències d'armes a Aràbia Saudita, país que lidera la coalició que està bombardejant el Iemen.

L'acció ha estat ideada per l'Agència El Ruso de Rocky, que ha impulsat la col·laboració entre els gamers i Amnistia Internacional.

Més informació

Amnistia Internacional és una organització global amb més de 7 milions de socis i sòcies, activistes i simpatitzants a tot el món que es prenen la injustícia com alguna cosa personal i lluiten perquè totes les persones puguin gaudir dels seus drets humans. A Espanya, l'organització compta amb més de 84.000 socis i sòcies, 15.000 dels quals catalans.